Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μαχαιρώθηκε μπροστά της, επειδή τον χώρισε!


Ούτε που φανταζόταν τι θα  αντίκριζε μια νεαρή κοπέλα  στην Μυτιλήνη, όταν δέχθηκε να  συναντήσει τον πρώην φίλο  της με τον οποίο είχε χωρίσει  με δική της πρωτοβουλία… Ο  απελπισμένος νεαρός έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε τρεις φορές στην κοιλιά του, προσπαθώντας να την πείσει να ξανασμίξουν!

Η  νεαρή είχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην φίλου της, ο οποίος την απειλούσε επιμένοντας να συνεχίσουν την σχέση τους. Η μήνυση είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο νεαρός και να περάσει τρεις ημέρες στα κρατητήρια Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ώσπου να δώσει εντολή ο εισαγγελέας Μυτιλήνης να αφεθεί ελεύθερος! Μόλις βγήκε, όμως, πήγε σε ένα κατάστημα, αγόρασε ένα μαχαίρι και έτρεξε να συναντήσει την αγαπημένη του.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του  ότι θα αυτοκτονούσε αν εκείνη  επέμενε στον χωρισμό τους, η κοπέλα ήταν ανένδοτη. Τότε εκείνος έκανε μπροστά στα μάτια της πράξη τις απειλές του με το μαχαίρι που είχε μόλις αγοράσει! Έντρομη η νεαρή έβαλε τις φωνές και οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Για καλή του τύχη, το μαχαίρι δεν είχε χτυπήσει ζωτικά όργανα κι έτσι οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν! Τώρα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα επιχειρήσει στο μέλλον αν η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος επιμείνει να μένει μακριά του…

protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου