Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο μάγος του ΠΑΟΚ

Ο μάγος του ΠΑΟΚ στο gazzetta!
Ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο gazzetta.gr για την κομβική νίκη στη Λάρισα, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή αλλά και τον αγώνα-ορόσημο στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό, όπου θέλει να σκοράρει!


Ο Ίβηρας άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Δικέφαλο του Βορρά, τη νίκη στο «AEL FC ARENA» αλλά και τα δύο επερχόμενα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Ηρακλή στην Τούμπα.
Αντελίνο, καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη νίκη σας στη Λάρισα. Πώς ήρθε αυτή η νίκη για την ομάδα;
«Καλησπέρα σας. Το χθεσινό ματς ήταν ένα παιχνίδι με δυσκολίες λόγω του χαρακτήρα που είχε. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία εγκαινίαζε το καινούριο της γήπεδο. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ισοφαριστήκαμε σε 7 λεπτά και από εκεί και πέρα η απόδοσή μας κάπως έπεσε!
Μέχρι τη φάση του 2-1 δεν ήμασταν καλοί, αλλά καταφέραμε και σημειώσαμε το δεύτερο γκολ και τα πράγματα για εμάς έγιναν πολύ καλύτερα μέχρι το τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και είχε πάθος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό έτσι όπως ήρθε η εξέλιξη του αγώνα».
Ποιο ήταν το κύριο συστατικό της νίκης;
«Πιστεύω ότι στα κυριότερα διαστήματα του αγώνα είχαμε συγκέντρωση. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο μια και η Λάρισα εγκαινίαζε το καινούριο της γήπεδο. Πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα και τελικά καταφέραμε να το πάρουμε. Πλέον το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και βλέπουμε το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα, στην έδρα μας απέναντι στον Ηρακλή».
Πώς βλέπεις το ματς-ορόσημο με την Ντιναμό για την πρόκριση στους «32»; Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση;
«Σε αυτό το παιχνίδι το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί μόλις τελειώσει το παιχνίδι ή θα έχουμε προκριθεί ή θα έχουμε αποκλειστεί. Εμάς μας βολεύει και η ισοπαλία. Δεν νομίζω όμως πως θα κατέβουμε για να πάρουμε την ισοπαλία.
Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νοοτροπία νικητή, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».
Οι καιρικές συνθήκες στην Κροατία σε φοβίζουν;
«Σίγουρα θα κάνει κρύο και αυτό είναι ένα στοιχείο που ευνοεί την Ντιναμό, αφού έχει μάθει να παίζει σε τέτοιες συνθήκες. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο κρύο θα κάνει. Είμαστε αφοσιωμένοι στον σκοπό που έχουμε κι αυτός είναι η πρόκρισή μας στη επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση σας βρίσκει να υποδέχεστε τον Ηρακλή στην Τούμπα...
«Για εμάς προέχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή για τη Σούπερ Λίγκα και έπειτα το ματς με την Ντιναμό για το Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν μέρες ακόμη για το ματς στην Κροατία. Με τον Ηρακλή πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο έχει χαρακτήρα ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα με παραστάσεις.
Παίζουμε στην Τούμπα και θα πρέπει να νικήσουμε, για να είμαστε καλύτερα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας στη Σούπερ Λιγκα. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».
Ο Αντελίνο σκοράρει συνεχώς στο Γιουρόπα Λιγκ! Θα σκοράρει και στο Ζάγκρεμπ;
«Ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα. Όμως η προτεραιότητα δεν είναι να σκοράρω εγώ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πάρουμε την πρόκριση. Θα είμαι χαρούμενος αν πάρουμε την πρόκριση για την ομάδα, αλλά και τους οπαδούς μας».

gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου