Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Νίκησε μετά από 3,5 μήνες ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 2-1 την Ξάνθη στις Σέρρες και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από τρεις μήνες! Στις 28 Νοεμβρίου τα «λιοντάρια» επικράτησαν 1-0 του Άρη και έκτοτε είχε 10 ήττες και 2 ισοπαλίες.
Τα γκολ των γηπεδούχων, που επί της ουσίας έθεσαν οριστικά εκτός πλέι οφ τους Θρακιώτες, πέτυχαν οι Παπάζογλου (39') και Νταλέ (54'). Για τους φιλοξενούμενους μείωσε με πέναλτι στο 87' ο Μαρσελίνιο.
Οι δύο ομάδες μπήκαν σαν να κάνουν αγγαρεία στο γήπεδο, κάτι που εξυπηρέτησε τον Πανσερραϊκό. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να δώσει το γρήγορο ρυθμό που ήθελε και το πλήρωσε, αφού σε μία στημένη φάση δέχθηκε το γκολ με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάρκερ. Στη συνέχεια η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε τριπλάσιες τελικές προσπάθειες, όμως επί της ουσίας λίγο απείλησε τον Ντάνι Φερνάντες. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανσερραϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Νταλέ και φάνηκε να "κλειδώνει τη νίκη".

Στο 77ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Πανσερραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ανάκογλου με δεύτερη κίτρινη. Η Ξάνθη πίεσε, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων και ο εξαιρετικός Φερνάντες, μαζί με τον Πάρκερ οι κορυφαίοι του γηπέδου, δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να μειώσουν γρήγορα. Τελικά, οι παίκτες του Παπαδόπουλου έκαναν το 2-1 με το πέναλτι του Μαρσελίνιο και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, αλλά ο Φερνάντες έσωσε δύο κοντινά σουτ του Βασιλακάκη στις καθυστερήσεις.
Το φιλμ του αγώνα

30' Σέντρα του Κομεσίδη, ο Καζάκης έκανε την προβολή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε
39' ΓΚΟΛ (1-0): Εκτέλεση κόρνερ του Πάρκερ, ο Παπάζογλου πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και άνοιξε το σκορ
42' Τετ α τετ του Σουάνη με τον Φερνάντες, ο φορ της Ξάνθης σούταρε απελπιστικά άουτ
52' Σέντρα του Κομεσίδη, ο Σουάνης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι
54' ΓΚΟΛ (2-0): Σέντρα του Γεωργιάδη, ο Γκσπούρνινγκ έκανε λάθος έξοδο και ο Νταλέ απο κοντά βρήκε δίχτυα
63' Κεφαλιά του Βασιλακάκη, ο Φερνάντες απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ
74' Κοντινό πλασέ του Καζάκη, ο Φερνάντες έδιωξε σε κόρνερ
77' ΚΟΚΚΙΝΗ: Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου, που αποβλήθηκε
83' Σέντρα του Κατόνγκο, ο Μαρσελίνιο έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ
86' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ανατροπή του Καζάκη από τον Παπάζογλου, ο διαιτητής έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι
87' ΓΚΟΛ (2-1): Ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε
93' Μεγάλη διπλή απόκρουση του Φερνάντες σε κοντινά σουτ του Βασιλακάκη

ΣΚΟΡΕΡ: 39' Παπάζογλου, 54' Νταλέ, 87' πεν. Μαρσελίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουσικάκης - Μαρσελίνιο, Πόι, Κομεσίδης, Καζάκης, Τζάγκι
ΚΟΚΚΙΝΗ: 77' Ανάκογλου (2η κίτρινη)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Παπάζογλου, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Μουσικάκης (60' Σίντιτς), Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Πάρκερ, Κάστρο (72' Λεοζίνιο) Γεωργιάδης, Νταλέ (86' Κοντος)
ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Αντεφέμι (51' Βασιλακάκης), Τζάγκι, Βάλλας, Κωστούλας, Κομεσίδης (77' Ζεάν Καριόκα), Μπόατενγκ, Πόι (56' Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Σουάνης, Καζάκης


enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου