Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Αν έχανα από Τούρκο, θα ήταν λόγος να αλλάξω χώρα»


Μιχάλης Ζαμπίδης
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» για τον αγώνα του με τον Τούρκο αθλητή πριν από λίγες μέρες, αλλά και το «Dancing With the Stars».


O Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον αγώνα του στο ΣΕΦ: «Αν έχανα από Τούρκο, θα ήταν λόγος να αλλάξω χώρα. (…) Εγώ αγωνίζομαι με έναν αθλητή. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος αθλητής για τα παλιά. Ο κόσμος όμως εκτονώνεται μέσα από μία τέτοια αναμέτρηση».

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε ακόμα για τις γυναίκες και για το αν έχει φάει ξύλο εκτός ρινγκ: «Σημασία έχει πώς στέκεται μία γυναίκα δίπλα σου. Αν δίνει δικαιώματα και η ίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι υπερβολικό. (…) Εκτός ρινγκ δεν έχω φάει ποτέ ξύλο. Δεν δουλεύω εκτός ρινγκ».

Επίσης, σχολίασε το φετινό «Dancing With the Stars», στο οποίο συμμετείχε πέρσι: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία και χαίρομαι που βοήθησα για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ήταν πολύ σημαντικό ότι με γνώρισε ο κόσμος και ως άνθρωπο και όχι μόνο ως αθλητή. Ήταν μεγάλη πρόσκληση για μένα. Τεράστια», ενώ για τους φετινούς συμμετέχοντες σχολίασε: «Έχει ενδιαφέρον και δεν είναι τυχαίος ο συνδυασμός που έκανε ο ΑΝΤ1. Είναι δυνατά ονόματα».



yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου