Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Απάντηση Πιλάβιου σε Λίγκα

Απάντηση Πιλάβιου σε Λίγκα
Η Σούπερ Λίγκα στέκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ήδη έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, παίρνοντας το μέρος του «Δικεφάλου».
Με αφορμή τη μη εκδίκαση σήμερα της υπόθεσης των επεισοδίων στην ημιτελική ρεβάνς Κυπέλλου
με την ΑΕΚ στην Τούμπα η διοργανώτρια απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία  αναφέροντας ότι... «ζητείται η τήρηση ισόνομων διαδικασιών σε όλες τις καταστάσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή» και επίσης ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουν ισότιμη αντιμετώπιση από όλα τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ όλες οι ομάδες της Λίγκας».
Στην επιστολή αυτή ουσιαστικά «φωτογραφίζεται» η περίπτωση της ΑΕΚ, η οποία είχε ζητήσει και «πετύχει» να γίνει γρήγορα η εκδίκαση της εισβολής των οπαδών της στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να προλάβει να εκτίσει την τιμωρία της πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Θέση για το θέμα πήρε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, κάνοντας δήλωση για τη στάση της Πειθαρχικής Επιτροπής που όμως έχει αποδειχτεί ότι λειτουργεί με «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Από τη μία υπάρχει η επίσπευση των διαδικασιών στην παραπάνω υπόθεση της ΑΕΚ και από την άλλη η ανακοίνωση της ποινής με δίμηνη καθυστέρηση για τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Αρη και τα Τρίκαλα που είχε διεξαχθεί τον Οκτώβριο (η απόφαση βγήκε μετά από δύο μήνες!).
Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ: «Ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι αυτός που ορίζει το πλαίσιο των ποινών και η Πειθαρχική Επιτροπή αυτή που αποφασίζει μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Μέριμνα της ΕΠΟ είναι η διαρκής αυστηροποίηση του Κώδικα όπως επίσης η απαρέγκλιτη και αποτελεσματική εφαρμογή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, αν πρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, βεβαίως και θα το πράξουμε».



onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου