Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Οι «επώνυμοι» παίζουν μπάλα για καλό σκοπό


Οι «επώνυμοι» παίζουν μπάλα για καλό σκοπό [φώτο]Κώστας Καραφώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Φραγκολιάς και Σωτήρης Κρομμυδάς, έβαλαν τα αθλητικά τους και έπαιξαν μπάλα για… καλό σκοπό!

Η ομάδα Ελλήνων Ηθοποιών, συγκεντρώθηκε στα Τρίκαλα όπου έδωσε έναν φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Πυργετού, με τους τρικαλινούς επίλεκτους ποδοσφαιριστές.
Παρών στην διοργάνωση και ο Κώστας Καραφώτης, μιας και η πόλη των Τρικάλων είναι η γενέτειρα του. Ο τραγουδιστής εκτός από την αγάπη του για το πεντάγραμμο, τρέφει μεγάλη αγάπη και για το ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με το sportrikala.gr, εντυπωσίασε τους θεατές που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια.
Συνολικά, 2.000 άτομα παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ζητωκραύγασαν από τις κερκίδες του γηπέδου, ενώ εκμεταλλεύτηκαν το ημίχρονο αλλά και το φινάλε του αγώνα, προκειμένου να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.
Για την ιστορία πάντως, να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έληξε με 3-4 υπέρ των ηθοποιών που ανέτρεψαν το 3-0 με το οποίο προηγήθηκαν οι Τρικαλινοί!
 
tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου