Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν 46χρονοι δίδυμοι

Συνελήφθησαν 46χρονοι δίδυμοιΣυνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο Έλληνες, ηλικίας 46 ετών (δίδυμα αδέρφια).
Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ρεθύμνου για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ δεύτερος κατηγορείται για παράβαση νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ Ρεθύμνου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Βαλσαμόνερο του Δήμου Ρεθύμνου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, όπου συνελήφθη ο ένας, καταζητούμενος και φυγόδικος για τέσσερα χρόνια.
Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν τον φυγόδικο, κινούμενο με ΙΧ, τον ακινητοποίησαν και κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9MM με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα (12) πλήρη φυσίγγια.
 Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ακόμα γεμιστήρας ιδίου όπλου με έντεκα (11) πλήρη φυσίγγια.
Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δίδυμου αδελφού του, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο, σε ειδική κρύπτη στο εσωτερικό της κονσόλας του οχήματος, ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας GLOCK 19 διαμετρήματος 9MM, με τον γεμιστήρα του, που περιείχε δώδεκα (12) πλήρη φυσίγγια , το οποίο και κατασχέθηκε.




newstoday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου