Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Επένδυσε στον Λάντεν και θησαύρισε

Πλούσιο έκανε η εκτέλεση του Μπιν Λάντεν έναν 23χρονος φοιτητής. Η ιδέα του για πώληση t-shirts με του απέφερε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια


Η είδηση του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν για τον 23χρονο Maurice Harary, φοιτητή στο New York University, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εύκολο κέρδος.
Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του ηγέτη της Αλ Κάιντα ανέλαβε δράση και δημιούργησε την ιστοσελίδα Osamadeadtees.com, όπου διέθετε προς πώληση διάφορα t-shirt με στάμπες του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

 "Είχα εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έτσι ήξερα πως θα μπορούσα να το κάνω γρήγορα", επισήμανε ο Maurice Harary.
Σύμφωνα με το Forbes, ο νεαρός πούλησε 25.000 t-shirts στην τιμή των 12 δολαρίων μέσα σε δύο μόνο ημέρες, γεμίζοντας το προσωπικό του ταμείο κατά 300.000 δολάρια.

 Ωστόσο, μετάνιωσε για αυτή την πράξη του και αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα που έβγαλε από την υλοποίηση της ιδέας του.

 "Το να γιορτάζεις το θάνατο κάποιου, όποιου και αν είναι, είναι κακό στα μάτια μου. Θα επιστρέψω το σύνολο των χρημάτων", ανέφερε χαρακτηριστικά

 "Νιώθω ότι δεν αποτελεί θετικό τρόπο να βγάλει κανείς χρήματα. Δεν θέλω η επιτυχία μου να είναι σε βάρος οποιουδήποτε άλλου", συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι θέλει να βγάλει χρήματα με το σωστό τρόπο.





news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου