Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο Μισέλ Πλατινί στην Ελλάδα - Τι θα συζητήσει με τον Παπανδρέου

Ο Μισέλ Πλατινί στην Ελλάδα - Τι θα συζητήσει με τον Παπανδρέου
  Με λίαρ τζετ φτάνει την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο οποίος θα.


 μείνει στην ελληνική πρωτεύουσα για λίγες ώρες.
Η βασική συνάντηση του Γάλλου αξιωματούχου θα είναι αυτή με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η οποία θα γίνει στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την ανάκτηση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια ο κ. Πλατινί θ' αναχωρήσει και πάλι από την Αθήνα (εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει γύρω στις 4 μ.μ.). Δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο ΓερουλάνοΤον πρόεδρο της UEFA θα συνοδεύον ο διευθυντής του γραφείου του Κέβιν Λαμούρ και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Θόδωρος Θεοδωρίδης.
Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα μετέχει στην αντιπροσωπεία της UEFA και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Αναχωρεί για Βραζιλία ο Πιλάβιος
Για τη Βραζιλία θα αναχωρήσει προς τα τέλη της εβδομάδας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2014, του οποίου η τελική φάση θα φιλοξενηθεί από τη Βραζιλία. Η κλήρωση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο το μεσημέρι στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Πριν από το ταξίδι στη Βραζιλία υπάρχει βεβαίως η έλευση του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στην Αθήνα αύριο Τρίτη. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα είναι στην αντιπροσωπεία της UEFA που θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, που θα προηγηθεί αυτής με τον πρωθυπουργό.



blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου