Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Υποδοχή ενός πολύ μεγάλου παίκτη


Υποδοχή σε έναν αληθινό σταρΣτις 22.55 ο Κόρεϊ Μαγκέτι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Φάνταζε σαν ανέκδοτο για ορισμένους, αλλά μετά τη μεθοδική προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ,
το όνειρο φθάνει κοντά στην πραγματοποίησή του. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που θα γεμίσουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία», αναμένουν με μεγάλη αγωνία τον σούπερ σταρ του NBA.

Η υποδοχή θα ταιριάζει γάντι στην αξία ενός πολύ μεγάλου παίκτη, ο οποίος συγκρίνεται (σε μέγεθος παίκτη που έπαιξε στην Ελλάδα) μόνο με τον Ντομινίκ Γουίλκινς που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Μαγκέτι ξεκίνησε το ταξίδι του από το Λος Άντζελες και θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη, μέσω Μονάχου, στις 22.55. Σύμφωνα με τα όσα άφησε να διαρρεύσει η πλευρά του παίκτη ζήτησε να έρθει σε επαφή με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου», μια και θέλει να μάθει από πρώτο χέρι τα μεγάλα ατού του ΠΑΟΚ. Δεν είναι υπέρμαχος της άποψης να φυγαδευτεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο σταρ του NBA θα μείνει τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Στο χρονικό διάστημα που θα βρεθεί στην πόλη, θα ξεναγηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο του «Δικεφάλου», ενώ από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχει γίνει ήδη η κατάλληλη προεργασία για τα ζητήματα μάρκετινγκ, από τα οποία θα επωφεληθούν ο παίκτης, η ομάδα κι οι χορηγοί.

Και μόνο που ο Μαγκέτι ταξιδεύει από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα δείχνει ότι έχει σκεφθεί πολύ σοβαρά την πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να παίξει με τη φανέλα του «Δικεφάλου». Μόνο για βόλτα δεν έρχεται ο Αμερικανός στη Θεσσαλονίκη. Οι παράγοντες της ομάδας θα επιστρατεύσουν όλα τα ατού τους για να τον πείσουν να υπογράψει συμβόλαιο και να δεσμευτεί ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά και στις επίσημες υποχρεώσεις (κάνοντας αρχή με τα προκριματικά της Ευρωλίγκας) όσο διαρκέσει το λοκ άουτ στο NBA. Θα γίνει σίγουρα και μια γνωριμία (άγνωστο το πότε και το που) με τον προπονητή της ΚΑΕ, Σούλη Μαρκόπουλο και με τους παίκτες του «Δικεφάλου», ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και μια συνέντευξη Τύπου για να στείλει κι ο Μαγκέτι τα δικά του μηνύματα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός θα συνοδεύεται από τον εκπρόσωπό του, Τέρεν Μπόιλ, ο οποίος διαχειρίζεται τα πάντα γύρω από τον σταρ του NBA.



Πηγη:
paok24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου