Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάπιε διαμάντι για να γλιτώσει τη σύλληψη


Δεν είχε τον θεό του ένας κλέφτης πολύτιμων λίθων στην νότια Ισπανία, ο οποίος κατάπιε ένα διαμάντι αξίας 12.000 στην προσπάθειά του να το κρύψει από τους αστυνομικούς.



Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε εστιατόριο της Μαρμπέγια, με θύματα δύο ανυποψίαστες βρετανίδες.  Δυο καλοντυμένοι άνδρες μπήκαν στο κατάστημα και ο ένας κάθισε στο μπαρ, ενώ ο άλλος έπιασε τραπέζι. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα το δίδυμο των καλοντυμένων έφυγε από το εστιατόριο. Εκείνη την στιγμή η μία από τις βρετανίδες ανακάλυψε ότι η τσάντα της -ως δια μαγείας- είχε κάνει φτερά.

Ανάμεσα στα άλλα στην τσάντα υπήρχαν 2.000 ευρώ, 400 λίρες, διάφορα κοσμήματα και ένα κολιέ με ένα ακριβό διαμάντι. Ωστόσο, οι κλέφτες δεν στάθηκαν τυχεροί, καθώς η αστυνομία σύντομα τους «τσίμπησε» σε ένα τυχαίο έλεγχο της τροχαίας. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία, εκτός από το πολύτιμο πετράδι.

Τότε οι αστυνομικοί θυμήθηκαν ότι ένας από τους δράστες είχε αλλόκοτη συμπεριφορά την ώρα της σύλληψης και είχε κρύψει κάτι στο στόμα του. Έτσι «πάτησαν» μια ακτινογραφία στον αετονύχη κακοποιό και ανακάλυψαν στο στομάχι του το κλεμμένο διαμάντι. 


Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου