Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 -6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 μέχτι 17 βαθμούς.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 23 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερερά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 22 βαθμούς αλλα στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις ενώ στην Κρήτη το πρωί θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 20 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με πρίσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν 5-7 μποφόρ στα βόρεια και στα νότια 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται λιγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5- 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 ώς 21 βαθμούς αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφορ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και βόρειους ανέμους τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.


Πηγη:
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου