Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μοιραίο το αλκοόλ για την Έιμι Γουαινχάουζ

Σε υπερβολική απότομη κατανάλωση αλκοόλ απέδωσε το θάνατο της Βρετανίδας τραγουδίστριας Έιμι Γουαινχάουζ η έρευνα για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της, στις 22 Ιουλίου.

"Είχε καταναλώσει τόσο μεγάλη δόση αλκοόλ, είχε 416 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά δέκατο λίτρου αίματος, τυχαία συνέπεια του οποίου, σε ένα τέτοιο επίπεδο, ήταν να προκληθεί ο αιφνίδιος και τυχαίος θάνατός της", δήλωσε η Σουζάν Γκρίνγουεϊ, υπεύθυνη της έρευνας.
Το επίπεδο αλκοόλης που βρέθηκε στο αίμα της αντιστοιχεί στο πενταπλάσιο του θεσπισμένου ορίου για τους οδηγούς.
Οι πρώτες αναλύσεις που έγιναν αποκάλυπταν ότι το επίπεδο αλκοόλης στο αίμα της ήταν υψηλό, αλλά δεν διαπίστωναν αν αυτό ήταν που στάθηκε μοιραίο για την τραγουδίστρια.
Το πόρισμα επιβεβαιώνει την υπόθεση που είχε γίνει αρχικά ότι ο θάνατός της ενδεχομένως να προκλήθηκε από μαζική απορρόφηση οινοπνεύματος στον οργανισμό έπειτα από μια περίοδο αποχής. Στο μεταξύ, μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι η διάσημη τραγουδίστρια, δεν είχε πιει σταγόνα αλκοόλ για τρεις εβδομάδες πριν από την ημέρα του θανάτου της.

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από έναν σωματοφύλακα, ο οποίος την είχε αφήσει μόνη στο δωμάτιό της για πέντε ώρες.
 

Πηγη:
enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου