Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ε. Μενεγάκη: Τελείως αμακιγιάριστη στα ψώνια της! Δείτε φωτογραφίες...

Αφοσιωμένη πλήρως στις επαγγελματικές της ευθύνες και τη σωστή προετοιμασία της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη προσαρμόστηκε γρήγορα στα καινούρια δεδομένα της καθημερινότητάς της.
Το άγχος των πρώτων ημερών μάλιστα, παρά τη 16χρονη εμπειρία της στην καθημερινή πρωινή ζώνη, τη διευκόλυνε και φέτος να χάσει τα λίγα κιλά των διακοπών της. Φέτος, μάλιστα, σύμφωνα με το "ΟΚ!", μένει στο γραφείο της στο Studio Pro μέχρι αργά το απόγευμα και δεν εμφανίζεται πλέον συχνά στο κέντρο της Κηφισιάς, όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.
«Έχω άγχος κάθε χρόνο όταν ξεκινάει η εκπομπή, γιατί κάθε χρόνο δεν σημαίνει ότι έχεις τον κόσμο να σε περιμένει. Πρέπει να το ξαναφτιάξεις από την αρχή», εξήγησε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 42 γενέθλιά της το Σάββατο, δεν απέφυγε να σχολιάσει με γενναιοδωρία μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της τους "πρώην" πλέον αντιπάλους της στην πρωινή ζώνη του MEGA, αλλά και το καινούργιο δίδυμο Φερεντίνου-Χρηστίδου στον ΑΝΤ1.
Προσπαθώντας να εξοικειωθεί με τους χιλιάδες followers της, η Ελένη Μενεγάκη έχει περιορίσει τις βραδινές εξόδους της, ενώ εξασφαλίζει πάντα χρόνο για την καθημερινή φροντίδα των τριών παιδιών της. Το πρωινό ξύπνημα είναι κάτι που δεν έχει αποφύγει, καθώς θέλει πάντα να περιποιείται προσωπικά τα παιδιά της πριν φύγουν για το σχολείο.

Πηγη:
markos.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου