Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πληρώνεται 8.000 ευρώ τη νύχτα ... Αρκεί να μην μιλάει

Ο 17χρονος Κόνορ Κρουζ, υιοθετημένος γιος του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, έχει γίνει ένας από τους πλέον περιζήτητους dj στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Με την προϋπόθεση ότι δεν κάνει ποτέ δήλωση μπροστά σε μικρόφωνο δημοσιογράφου.


Υιοθετήθηκε όταν δεν ήταν ακόμη της μόδας και μετά -όταν χώρισαν οι Κρουζ-Κίντμαν «ξέμεινε» στον παρανοϊκό κόσμο του μπαμπά του. Το αποτέλεσμα είναι να έχει περάσει άπειρες ώρες σε καναπέ ψυχοθεραπευτή, προσπαθώντας να θεραπεύσει τραύματα όπως την ζήλια που νοιώθει για την 5χρονη ετεροθαλή αδελφή του και το πόνο για το ότι ο Τομ τον αντιμετωπίζει ως συνεργάτη και όχι γιο.
 Πάντως ο 17χρονος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα όνομα για τον εαυτό του ως Dj -με νυχτοκάματο που αγγίζει τα 8.000 ευρώ- ενώ ονειρεύεται να ανοίξει την δική του δισκογραφική. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι του απαγορεύεται αυστηρά από τον Τομ Κρουζ να δίνει συνεντεύξεις.



Απλά είναι παρών (και μουγκός) ενώ ο δημοσιογράφος ρωτάει τον εκπρόσωπο Τύπου τύπου του, Ντέιβ Όσοκοβ, ο οποίος και απαντάει αντ’ αυτού, αναφέρει η iefimerida.gr

ΠΗΓΗ:pinnokio.gr