Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οι πιο περίεργοι χαρταετοί


Καθαρά Δευτέρα χωρίς χαρταετό δεν γίνετε. Διάλεξε λοιπόν κάτι έξυπνο φέτος ανάλογα με την περίσταση και κάνε τη διαφορά.


 
Το έθιμο το απαιτεί, άσχετα αν οι μετεωρολόγοι μιλάνε για μποφόρ. Ακόμα κι αν ο αετός σου δεν καταφέρει να πετάξει, τουλάχιστον θα ξεχωρίσει.

Ήρθε η άνοιξη ξανά



Ξέρω δεν είναι ότι πιο αντρικό κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά όπως και να το κάνουμε, τουλάχιστον ημερολογιακά, ήρθε η άνοιξη. Κι αφού δεν βρήκαμε χαρταετό σε σχήμα αμυγδαλιάς, πέτα μια πασχαλίτσα. Άσε που το σχήμα της βοηθά στο ν’ ανέβει εύκολα κι εσύ να φας με την ησυχία σου το χαλβά και την λαγάνα σου. Παραλίγο να το ξεχάσω. Κυκλοφορεί και με ασορτί βαλιτσάκι πασχαλίτσα για εύκολη μεταφορά.

Νηστίσιμο πάνω απ’ όλα



Ιδανικός για να δείξεις ότι τηρείς τα έθιμα της νηστείας. Καλό το χταποδάκι στα κάρβουνα ή το ξιδάτο, αλλά μην το φας μόνο, πέτα το! Κατασκευασμένο από νάιλον, αποκλείεται να το σκίσεις κι έτσι το έχεις και για του χρόνου. Οικονομία πάνω απ’ όλα.

Με την ευχή του Μητσοτάκη



Δεν την λες χαριτωμένη, αλλά είναι ιδανική γι’ όλους εσάς που δεν ξεχάσατε ποτέ τις χρυσές εποχές του Batman. Το σχήμα της ιδανικό για τρομάξει τους γύρω χαρταετούς, άσε που άμα βρεθείς σε τίποτα κούλουμα με τον Μητσοτάκη, θα σε πάρει με καλό μάτι και θα γλιτώσεις την κατάρα.

Ψάχνοντας τον Νέμο



Μάλλον τον χαρταετός σου θα ψάχνεις με τέτοια κακοκαιρία και μποφόρ, όποτε ένα ψάρι κλόουν ταιριάζει απόλυτα με τις καιρικές συνθήκες. Είναι ευκαιρία σου να ψάξεις τον δικό σου Νέμο. Και σαν ψάρι φυσικά ισχύει ότι και για το χταπόδι. Είναι νηστίσιμο!

The truth is out there



Μπορεί η συσκευασία του να λέει ότι είναι χαρταετός για παιδιά, εγώ πάλι λέω ότι ταιριάζει απόλυτα σε όλους μεγάλωσαν με Star Wars, Xfiles και ΕΤ. Άσε που μπορεί να σε δεις και στα κανάλια μετά μ’ όλους τους καμένους που θα λένε ότι είδαν εξωγήινο.

Έλα ν’ αγαπηθούμε



Πρώτη Καθαρά Δευτέρα που κάνετε μαζί; Ή μήπως απλά θες να την εντυπωσιάσεις για να σου κάτσει; Πετά χαρταετό καρδούλα και θα με θυμηθείς. Την επόμενη μέρα θα λέει στις φίλες της «Αχ, τι ρομαντικός, πετάξαμε χαρταετό καρδούλα και μετά κάναμε άγριο σεξ». Αξίζει η ξεφτίλα.

Don’t worry, be happy



Μέσα στη μιζέρια και την οικονομική κρίση, στείλε το δικό σου μήνυμα ότι όλα θα πάνε καλά, μ’ ένα χαρταετό smiley. Μόνο φρόντισε στην περιοχή να μην υπάρχουν πολλοί άνεργοι, απολυμένοι και συνταξιούχοι, αλλιώς το λιντσάρισμα δεν το γλιτώνεις.

Ψάχνω για δουλειά



Πτυχία, μεταπτυχιακά, κι όμως άνεργος. Έχεις στείλει βιογραφικά παντού αλλά τίποτα. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δουν όλοι το βιογραφικό σου. Διάλεξε χαρταετό με το σήμα του πανεπιστημίου που σπούδασες και προαιρετικά γράψε το βιογραφικό σου στην πίσω πλευρά. Δες για παράδειγμα τον χαρταετό του Michigan.

Κολλημένος με το PC σου



Αν αποφάσισες να το κλείσεις για μια ώρα και πετάξεις αετό αλλά δεν θες να βγεις από το mood του υπολογιστή, πέτα ένα χαρταετό κέρσορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκαμε στα μαγαζιά, κάποιος τον κατασκεύασε, όποτε αν αποφασίσεις να τον φτιάξεις κάνε μια μικρή αλλαγή. Το βελάκι λευκό και το περίγραμμα μαύρο για να ταιριάζει απόλυτα με αυτόν του υπολογιστή σου.

Κάνει κρύο και δεν βγαίνω από το σπίτι



Είναι πολύ πιθανό να το πεις αυτό ή μπορεί ν’ ανήκεις στην από πάνω κατηγορία κι απλά να μην θες να κλείσεις τον υπολογιστή σου. Αναζήτησε λοιπόν το παιχνίδι wild kite και πέτα τον e-χαρταετό σου από την άνεση και την ζεστασιά του σπιτιού σου.

men24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου