Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες επενδύουν στο Λονδίνο

Η κρίση στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ισπανία, έχει οδηγήσει τους πλούσιους Ευρωπαίους να επενδύουν τα χρήματά τους σε ακίνητα στο Λονδίνο, σύμφωνα με την DailyMail.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, πολλοί είναι οι πλούσιοι Ευρωπαίοι, οι οποίοι για να αποφύγουν την κρίση του ευρώ, επενδύουν τα χρήματά τους σε αριστοκρατικά σπίτια του Λονδίνου.
Η πτώση της αξίας του ευρώ, έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς και Γάλλους αγοραστές στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς η οικονομία της χώρας είναι πιο σταθερή, όπως αναφέρεται.
Η κτηματομεσιτική εταιρεία Savills, υποστηρίζει ότι οι αναζητήσεις από την Ελλάδα, μέσω διαδικτύου, έχουν αυξηθεί κατά 50%, σε σχέση με λίγους μήνες πριν. Από την Γαλλία οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 16%, από την Ισπανία 10% και από την Ιταλία κατά 9%.
Οι Έλληνες αγοραστές αναζητούν κατοικίες στο Mayfair, Knightsbridge, South Kensington και οι Γάλλοι στο Kensington. Οι Ιταλοί στην περιοχή Pimlico και οι Ισπανοί στο Notting Hill, Pilmici και Kensington.

Πηγη:
enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου