Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κίνδυνος διακοπής για πελάτες Hellas Power-Energa


Μέχρι την επόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου, έχουν περιθώριο οι πρώην πελάτες των εταιρειών HELLAS POWER και ENERGA,
να υπογράψουν συμβόλαιο... με νέο προμηθευτή, δηλαδή τη ΔΕΗ ή όποιον άλλον επιλέξουν.

Την ημερομηνία αυτή λήγουν όλες οι προβλεπόμενες προθεσμίες για τη συνέχιση της ηλεκτροδότησής τους από τη ΔΕΗ αναφέρει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε ανακοίνωση της.

Η υπενθύμιση αφορά στους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές με ισχύ παροχής μέχρι και 25 kVA, οι οποίοι κινδυνεύουν να τους διακοπεί η σύνδεση με το δίκτυο, αν δεν υπογράψουν νέο συμβόλαιο με προμηθευτή.

Συγκεκριμένα η ΡΑΕ αναφέρει: "Η ΔΕΗ Α.Ε., υπό την ιδιότητά της ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου, εκπροσώπησε, από τις 25.01.2012 έως και τις 24.04.2012, τους πρώην πελάτες των εταιρειών Energa Power Trading Α.Ε. και Hellas Power Α.Ε.. Στη συνέχεια, από τις 24.04.2012, η ΔΕΗ Α.Ε. συνεχίζει να εκπροσωπεί, υπό την ιδιότητά της πλέον ως Προμηθευτής Καθολικής Υπηρεσίας, όσους από τους οικιακούς Πελάτες και τις μικρές επιχειρήσεις με ισχύ παροχής μέχρι και 25 kVA, για διάφορους λόγους, δεν είχαν ακόμα, και μετά την παρέλευση του ως άνω τριμήνου, επιλέξει νέο Προμηθευτή. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η προμήθεια υπό το καθεστώς Καθολικής Υπηρεσίας διενεργείται για μέγιστη περίοδο δύο (2) μηνών.

Πηγη:
tromaktiko.blogspot

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου