Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Φονική κατάρρευση σε συναυλία των Radiohead

Οι τεχνικοί που εργάζονταν πυρετωδώς στο Downsview Park του Τορόντο, λίγες ώρες πριν την τελευταία συναυλία των Radiohead στα πλαίσια της περιοδείας τους στον Καναδά,
τράπηκαν σε φυγή για να σωθούν, καθώς η σκηνή κατέρρευσε ξαφνικά. Ένα μέλος της ομάδας των τεχνικών που...




εργαζόταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή σκοτώθηκε ακαριαία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία που ερευνά τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευση της σκηνής.

Τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δυο άλλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μία ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για τη sold out συναυλία και οι θαυμαστές του βρετανικού συγκροτήματος εισέλθουν στο χώρο. Άμεσα οι Radiohead ανακοίνωσαν στο Facebook ότι η συναυλία ακυρώθηκε και συμβούλευσαν το κοινό να μην πλησιάσει στο χώρο, όπου συνέβη το ατύχημα.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, η αποψινή συναυλία των Radiohead στο Downsview Park ακυρώθηκε. Συστήνεται στους οπαδούς να μην ξεκινήσουν για το στάδιο. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται στα σημεία όπου αγοράστηκαν τα εισιτήρια. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες».
Πηγη:
enimerwsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου