Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Την Τρίτη απολογείται το τέρας που κατέστρεψε την ζωή της 15χρονης από την Πάρο

Το «τέρας» που σακάτεψε την 15χρονη στην Πάρο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Η κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτώς που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.
Ωστόσο όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές όσον αφορά το σατανικό σχέδιο του κτήνους που κατέστρεψε την ζωή της ανήλικης κοπέλας.
Ο 21χρονος Πακιστανός από την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ανέφερε ότι είχε πρωτοδεί την κοπέλα ενώ βρισκόταν στην παραλία με την μητέρα της.
Είχε το θράσος μάλιστα να περάσει από μπροστά τους δύο φορές κοιτώντας επίμονα την ίδια.
Όπως σας έγραψε και χθες το Star.gr η μητέρα υποπτευόταν ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας αλλά επίσης θυμόταν και το πρόσωπό του από τις δύο φορές που τον αντίκρισε όταν πέρασε από μπροστά τους.
Όταν η κοπέλα απομακρύνθηκε από την μητέρα της ,πήγε να κάτσει μόνη της στα βράχια και χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για τον Πακιστανό για να της καταστρέψει την ζωή.
Ο κυνισμός και το θράσος του δεν είχαν ούτε έχουν όρια αφού κατέθεσε ότι για να μην δώσει αφορμή στον εργοδότη του αλλά και στους κατοίκους της περιοχής ,έπαιρνε μέρος με ψεύτικο όνομα και αυτός στις συζητήσεις για την άγρια κακοποίηση της Μυρτώς.
Αποφάσισε να φύγει από το νησί όταν είδε ότι η αστυνομία πλησίαζε στα ίχνη του δράστη της παραλίγο δολοφονικής επίθεσης.
Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι όχι μόνο ήταν έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα αλλά θα εκεμεταλλευόταν και προγράμματα της Ε.Ε. για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών. 

Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου