Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20/8

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Αυγούστου 2012Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην απομονώνεσαι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις και φρόντισε να τη διατηρήσεις με κάθε τρόπο.

Ταύρος
21/4-20/5

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, φίλε Ταύρε, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Φρόντισε να μην λάβεις υπόψη σου σχόλια ή γνώμες τρίτων, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν αυτήν την ημέρα και έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου χωρίς λόγο. Οι ελεύθεροι Ταύροι αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα και δεν θα απογοητευτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν παραπάνω ίσως απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή Δευτέρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Δίδυμε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα ή και με την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ ευχάριστα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ μαζί του και να αναπτερώσετε την αγάπη σας. Ακόμη όμως κι αν παραμένεις αδέσμευτος, δείξε την ερωτική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς, ώστε να προσελκύσεις άτομα που ζητάνε ό,τι και εσύ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και το άγχος που νιώθεις αρχίζει σιγά-σιγά να απομακρύνεται.Καρκίνος
22/6-22/7

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική είτε στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε. Με τη Σελήνη στον Ζυγό, από τις πρωινές ώρες, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους, που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στο δεσμό που διατηρείς. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε το έξω με την παρέα, που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι. Παράλληλα, θα έχεις εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και καλό είναι να μην την αφήσεις να περάσει έτσι.

Λέων
23/7-23/8
Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Λέων, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Δευτέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί, σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς! Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις και η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει, φίλε Λέων. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις, ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα και με την δική σου προσπάθεια, θα βελτιωθούν αισθητά..


Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Δευτέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όρια σου και δράσεις επιπόλαια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα ευνοήσει κάθε είδους ερωτική επαφή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Με δραστικές κινήσεις πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει και να σε ταλαιπωρεί. Πάρε ουσιαστικές αποφάσεις για το καλό σου.


Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια και καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σας. Αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου, μισό η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιό σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, φίλε Ζυγέ, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που αισθάνεσαι και θα σε ηρεμήσει.Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία, θα την βρεις μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να είναι ελπιδοφόρο και καλότυχο. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, κάνε την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η αποψινή νύχτα σε ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

Τοξότης
23/11-21/12

Αισιοδοξία, καλή διάθεση και ξεκούραση είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, αγαπητέ Τοξότη, και δεν είναι και λίγα! Απόλαυσε μία δημιουργική Δευτέρα, όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, επικρατεί ηρεμία αλλά κι αυτό καλό είναι. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, για να αναθερμάνεις τη σχέση με το σύντροφό σου και η Σελήνη από τον Ζυγό θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, βγες έξω, διασκέδασε με φίλους και ό,τι ήθελε προκύψει…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που η διάθεση σου είναι καλή και η ενέργειά σου στα ύψη. Στα οικονομικά, μην αφήνεις να διαιωνίζονται άλλο χρέη του παρελθόντος και ταχτοποίησε τα άμεσα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει, φίλε Αιγόκερε, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται σταθερά και προγραμματισμένα βήματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δεις πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα προωθήσουν την επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μία μέρα είναι αυτή και θα περάσει! Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, φίλε Υδροχόε. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτήν την καλοκαιρινή Δευτέρα, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Υδροχόοι μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί έξω κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέροντα άτομα που περιμένουν να σας γνωρίσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί καθόλου τα οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή γιατί εσύ, φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις να συγκροτηθείς και αφήνεις τα άγχη, που σε είχαν σε πανικοβάλει, να μείνουν πίσω. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε όλη την καλή σου διάθεση, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζεται οργάνωση και πολύ καλό προγραμματισμό, για να πλησιάσεις περισσότερο στους στόχους σου και σήμερα θα έχεις και την ενέργεια, αλλά και την διάθεση να το πετύχεις! Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που σε πιέζουν.

Πηγη:
kamikazi.gr