Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η στάση Σαββίδη στο θέμα της εκδρομής

Πώς η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στην απόφαση να ανάψει "πράσινο" φως για την εκδρομή στη Βιέννη. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης.


Μέχρι το μεσημέρι στη σκέψη των ανθρώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ υπήρχε έντονα το ενδεχόμενο ματαίωσης της εκδρομής στη Βιέννη.
Σ' αυτή την περίπτωση, όχι μόνο τα οκτώ λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα ταξίδευαν, αλλά και το τσάρτερ της αποστολής θα ήταν σχεδόν άδειο.
"Η ομάδα, η διοίκηση κανείς άλλος. Ούτε χορηγοί, ούτε μεμονωμένοι φίλαθλοι" ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της διοίκησης, το οποίο δεν χρειάστηκε τελικά να σταλεί.
Ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες του έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες να γίνει η εκδρομή και τελικά πήραν θετική απόφαση. Προηγήθηκαν επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους. Υπήρξαν διαβεβάιώσεις από τους οργανωμένους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία (μερίδιο εισιτηρίων έχει δοθεί και εκεί). Το ίδιο και από την αυστριακή Αστυνομία που θα είναι πολυ αυστηρή στους ελέγχους της, στους οπαδούς τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και των γηπεδούχων.
Παράλληλα, εκπονήθηκε και ένα πλάνο που θα ακολουθηθεί προκειμένου να κυλήσουν όλα ήρεμα. Αυτό, πέρα από τους αυστηρούς ελέγχους προβλέπει για τους περισσότερους διαμονή στην Μπρατισλάβα και όσο το δυνατό λιγότερες ώρες παραμονής στη Βιέννη. Υπάρχουν, βέβαια και ορισμένοι που ήδη έχουν κλείσει ξενοδοχεία στην αυστριακή πρωτεύουσα και δεν ήταν δυνατό να τα ακυρώσουν. Αυτοί, όπως, βέβαια, και κάθε εκδρομέας θα έχουν την προσωπική ευθύνη να είναι άψογοι στη συμπεριφορά του.
Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε τη στάση του στο Βρύζα
Μέσα σ΄ όλα, το σημαντικότερο είναι η στάση που κράτησε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, σε επικοινωνία που είχε με τον Ζήση Βρύζα, του τόνισε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα για το θέμα και θα δεχθεί την δική του απόφαση, όποια κι αν είναι. Κάπως έτσι, και μετά από νέα συνάντηση διοίκησης-οργανωμένων το βράδυ της Δευτέρας (27/8) πάρθηκε η απόφαση και εκδόθηκε η γνωστή πλέον ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ:paokmania.gr