Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο ύποπτος για το φόνο στην Πάρο

Με τους «Πυρήνες της φωτιάς» φαίνεται να συνδέεται ο 29χρονος, που συνελήφθη το Σαββάτο για τη ληστεία της τράπεζας και το φόνο του 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο.


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 29χρονου αντιεξουσιαστή.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος προσήλθε το μεσημέρι της Κυριακής στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπές.

Ωστόσο - όπως όλα δείχνουν - σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τη δικαιοσύνη καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη "γιάφκα" της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

Ο νεαρός Αναστάσιος Θ., μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και άνεργος, συνελήφθη στο Μοναστηράκι.

Ο 29χρονος Έλληνας είχε θεωρηθεί ύποπτος για τη μεταφορά όπλων από το Αγρίνιο στην Πάτρα και στην Αθήνα, όμως η αστυνομία δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει δικογραφία εις βάρος του για εκείνη την υπόθεση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε το DNA από το καπέλο που έπεσε από τον δράστη στη ληστεία της τράπεζας στην Πάρο με το DNA του 29χρονου.

Από τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες έφυγαν με το πλοίο της γραμμής.

Πηγη:
nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου