Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κλείνουν δρόμοι λόγω ασφαλτόστρωσης στη Θεσσαλονίκη

Κλείνουν από αύριο δρόμοι του δήμου Νεάπολης –Συκεών προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα επεκταθούν σταδιακά στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου, και συγκεκριμένα στις κεντρικές οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου και Λεωφόρου «Όχι», όπου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί επί 48ωρο, με εξαίρεση την κίνηση των αστικών λεωφορείων και των οχημάτων κοινής ωφέλειας (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, κλπ.), ενώ κυκλοφοριακή ρύθμιση θα απαιτηθεί και για την εκτέλεση εργασιών στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

• Η Ελευθερίου Βενιζέλου, στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Παύλου με το δήμο Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει κλειστή από αύριο, Δευτέρα 21.8.2012, στις 7 μ.μ. έως τις 7 π.μ. της Τετάρτης 22 Αυγούστου, από τα φανάρια της Επταπυργίου με Ανθέων έως και την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

• Η Λεωφόρος «Όχι» στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου θα παραμείνει κλειστή από τις 7 π.μ. της Τετάρτης 22 Αυγούστου έως τις 7 π.μ. της Παρασκευής 24 Αυγούστου από το ύψος της Ακροπόλεως έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ελ.Ζωγράφου.

• Η Αγαθουπόλεως στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης θα παραμείνει κλειστή από τις 7 π.μ. της Παρασκευής 24 Αυγούστου έως τις 7 π.μ. του Σαββάτου 25 Αυγούστου, από το ύψος της οδού Λαγκαδά μέχρι την οδό Π.Τσαλδάρη.

Πηγη:
zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου