Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Την βίασε την ώρα που ψυχορραγούσε

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος Αλβανός,...

ο οποίος πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε μία 47χρονη γυναίκα. Την ίδια στιγμή, για την υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως ένας 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι δύο κατηγορούμενοι γνώρισαν την άτυχη γυναίκα σε μπαρ της περιοχής. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, την περίμεναν έξω από το σπίτι της, όπου ο 40χρονος τη χτύπησε πρώτα και στη συνέχεια τύλιξε το μπουφάν της γύρω από το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Μάλιστα, την ώρα που η 47χρονη ψυχορραγούσε, ο 40χρονος τη βίασε. 
Οι δύο άνδρες ανενόχλητοι μπήκαν στη συνέχεια στο σπίτι της, απ' όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αρκετές μέρες αργότερα όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που διέμενε στο εξωτερικό, ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της γυναίκας μέσα στο σπίτι και μετά από έρευνες συνέλαβαν τελικά τους δύο κατηγορούμενους


Πηγη:
kokoria.gr