Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού μετά το καυτό τριήμερο του Πάσχα- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού μετά το καυτό τριήμερο του Πάσχα, αφού θα...
παρουσιαστούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 34 βαθμούς στη Δυτική Πελοπόννησο, 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Πατραϊκό από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σημαντικά. Στη Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.
Στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Πηγη:
thestival.gr