Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Δάφνη: Ραντεβού μέσω facebook κατέληξε σε δολοφονία

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα που είχε γίνει στη Δάφνη το Σάββατο 13 Απριλίου και είχε σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής.


Ένας 30χρονος έκανε το λάθος να κλείσει ραντεβού μέσω Facebook με μια 24χρονη.

Ένα μήνα γνωρίζονταν και αφού η κοπέλα είχε καταλάβει την καλή οικονομική κατάσταση του άνδρα του ζήτησε να βγουν. Τότε ήταν και η ημέρα της δολοφονία του!

Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του, αρχικά μόνη της για να μην κινήσει υποψίες. Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία και χωρίς να κινήσει υποψίες, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της.

Τότε αφού φίμωσαν και ακινητοποίησαν το θύμα, έψαξαν όλο το σπίτι και κατάφεραν να τον πιέσουν τόσο πολύ, ώστε να τους δώσει τον κωδικό και να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο! Εκεί υπήρχαν 100.000 ευρώ.

Άρπαξαν τα χρήματα και όσα κοσμήματα υπήρχαν στο σπίτι και στη συνέχεια στραγγάλισαν τον 30χρονο!

Μετά το έγκλημα και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έφυγαν για τη Γερμανία!

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και όταν δυο από τους δράστες, η 24χρονη και ένας 20χρονος αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου και τους συνέλαβαν.

Η σύλληψή τους έγινε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Για τους άλλους δυο δράστες, δυο 27χρονους, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων, μετά από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη ληστεία – ανθρωποκτονία, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους.

Πηγη:
madata.gr