Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σακκά: Έχει πρόβλημα με τη Ματσούκα;

Η Λίνα Σακκά είναι μια από τις «Κούκλες» της νέας σειράς του Mega, η όποια ξεκίνησε χτες με τους καλυτέρους οιωνούς. Η ξανθιά ηθοποιός μίλησε για τη νέα της προσπάθεια που έρχεται μετά από ένα χρόνο απουσίας της από τη μικρή οθόνη: «Οι ‘Κούκλες’ είναι γήινες και έχουν επαφή με την σκληρή πραγματικότητα. Το σενάριο είναι τόσο αληθινό που ‘σπάει’ κόκκαλα. Το αποτέλεσμα θα είναι σοκαριστικά ειλικρινές».


Πολλές όμως είναι και οι φήμες που την θέλουν σε κόντρα με μια από τις συμπρωταγωνίστριες της, την «Κούκλα» Δήμητρα Ματσούκα. Η Λίνα απάντησε: «Δεν ισχύει ότι η σχέση μου με την Δήμητρα Ματσούκα δεν είναι καλή. Λυπάμαι πολύ που γίνεται αυτό. Όποιος με ξέρει όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθεί την πορεία μου θα έπρεπε να ντρέπεται που γράφει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει».
Η Σακκά, όμως μίλησε και για την κρίση που αντιμετωπίζει το επάγγελμα της με την μείωση των ελληνικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση και την αύξηση των ριάλιτι προγραμμάτων «Πιστεύω ότι θα τελειώσει το παραμυθάκι με τα φτηνά προγράμματα. Είναι κάτι που οφείλεται στην οικονομική κρίση. Η θεματολογία των ριάλιτι δεν με αφορά».
Σε μια όμως τόσο όμορφη γυναίκα, δεν μπορούσαν να λείψουν οι ερωτήσεις που αφορούσαν τη προσωπική της ζωή. Ποια είναι η γνώμη της για τον γάμο; «Ο γάμος είναι κάτι δεσμευτικό. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τον άνθρωπο που επιλέγεις αυτόν μόνο θέλεις στη ζωή σου. Το να παραγκωνίζεις τη ζωή σου και να τρέχεις πίσω από σύζυγο και παιδιά δεν με αφορά».. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ζήσει τον αληθινό έρωτα απάντησε: «Μου έχει τύχει να ερωτευτώ απόλυτα, να ζήσω αυτό που λέμε παραμυθένιο έρωτα, σε βαθμό που αναρωτιόμουν αν το χω εγώ όλο αυτό». Δεν της αρκεί να ‘παίζει’ . Γράφει και αν κάποια στιγμή έχει το υλικό ίσως εκδώσει κάτι».
stifora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου