Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τέσσερις οι υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Γκρος,Αντιτς, Ντονατόνι και Λε Γκεν είναι οι τέσσερις που προκρίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσουν τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Από τη στιγμή που ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε το κατώφλι της πόρτας εξόδου, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και το επιτελείο του βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις είναι οι λύσεις που προκρίνονται και εξετάζονται σοβαρά από τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη είναι του Κρίστιαν Γκρος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Στουτγκάρδη. Ο Ελβετός (14 Αυγούστου 1954) προπονητής έχει πλούσια καριέρα στο πρωτάθλημα της χώρας του έχοντας κερδίσει τίτλους με τη Βασιλεία, ενώ την περσινή σεζόν μετακόμισε στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Η δεύτερη είναι του Πολ Λε Γκεν, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε σοβαρά την ΑΕΚ και λίγο έλειψε να κερδίσει στα... σημεία τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Γάλλος προπονητής είναι ελεύθερος και δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη συνεργασία, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά και να δει πως υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλό, αφού πλέον προσέχει τις επιλογές του μετά τα τελευταία αποτυχημένα βήματα της καριέρας του.
Οι τέσσερις προπονητές ανήκουν στην κατηγορία των "ακριβών", αφού τα συμβόλαιά τους κυμαίνονται στα 600-700.000 ευρώ τον χρόνο, ωστόσο η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε μία τέτοια λύση.
Ο τρίτος είναι ο Ρομπέρτο Ντονατόνι (9 Σεπτεμβρίου 1963), ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Νάπολι μετά τη σύντομη θητεία του. Ο 47χρονος κόουτς μετράει και δύο χρόνια καριέρας στην Εθνική Ιταλίας όπου τον διαδέχθηκε ο Μαρσέλο Λίπι. H τέταρτη λύση είναι ο Ράντομιρ Αντιτς, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας. Ο 62χρονος προπονητής έχει πλούσια καριέρα σε πάγκους (μεταξύ άλλων σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την... κάτω βόλτα.

contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου