Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Έμαθε «live» την δολοφονία της κόρης της από τον κουνιάδο της!!

Έμαθε ότι η 15χρονη κόρη της δολοφονήθηκε από τον κουνιάδο της κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του δολοφόνου! Το λιγότερο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η περίπτωσης εξαφάνισης που εξιχνιάστηκε μέσω της εκπομπής “Chi l’ha visto”
στην Ιταλία για τον εντοπισμό 15χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 26 Αυγούστου.
Το βράδυ της Τετάρτης η Federica Sciarelli, παρουσιάστρια της εκποµπής “Chi l'ha visto” (Ποιος τον είδε) της RΑΙ3, που ασχολείται µε την ανεύρεση εξαφανισµένων προσώπων, πληροφόρησε την τραγική μητέρα, Concetta Serrano ότι “ένα από τα πρόσωπα” που ανακρίνονταν από την αστυνοµία του Τάραντα είχε οµολογήσει”, ότι σκότωσε τη 15χρονη κόρη της και ότι το πτώµα της είχε βρεθεί.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ο κουνιάδος μου είναι αθώος»… Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της μητέρας της 15χρονης SarahScazii όταν έμαθε την τραγική κατάληξη της κόρης της από τα χέρια του στενού συγγενή της.
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή εξηγώντας πως η 15χρονη εξαφανίσθηκε όταν περπατούσε ανάμεσα στην πόλη Αβετράνα και το σπίτι του θείου της, όπου θα συναντούσε μία ξαδέλφη της για να πάνε για μπάνιο.
Ο εισαγγελέας του Τάραντα ανακοίνωσε πως η αστυνοµία ανέσυρε από µια στενή στέρνα το πτώµα ενός ξανθού κοριτσιού που έµοιαζε στη 15χρονη και πως ο Misseri τους υπέδειξε το σηµείο.
Ο Misseri οµολόγησε ότι σκότωσε τη Sarah, μετά από 12ωρη ανάκριση ενώ κίνησε τις υποψίες των αρχών, όταν παρέδωσε το καμένο κινητό τηλέφωνο της νεκρής ανιψιάς του, υποστηρίζοντας πως το βρήκε τυχαία στο σπίτι του, ενώ έκαιγε φύλλα κοντά στο σπίτι του.
Σύμφωνα με την αρχική εξέταση του σώματος της Sarah, η κοπέλα δεν υπέστη βιασμό πριν πεθάνει, όμως ο εισαγγελέας δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον άρρωστο θείο της μικρής να ασέλγησε πάνω στο άψυχο σώμα της.
stifora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου