Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Vodafone καταστήματα... όλα franchise!

Bookmark and Share
Vodafone καταστήματαΑλλαγές σε όλα τα επίπεδα φέρνει η οικονομική κρίση, με τις περικοπές να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Vodafone...
Καθώς πληροφορίες τη φέρνουν έτοιμη να μετατρέψει όλα τα ιδιόκτητα καταστήματα της σε franchise, προκειμένου να μειώσει τα έξοδα της εταιρείας.


Ενδεχομένως, να παραμείνουν ιδιόκτητα 1-2 καταστηματα vodafone, όπως π.χ. αυτό που βρίσκεται μπροστά στα κεντρικά γραφεία της Vodafoneστο Χαλάνδρι, αλλά γενικότερα το πλάνο είναι όλα τα σημεία να ανήκουν σε franchisee.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται και άλλες κινήσεις περικοπών, ακόμη και σε εργαζομένους, χωρίς, όμως, να είναι κάτι τέτοιο απολύτως βέβαιο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως η εταιρεία βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα.
Τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος που έληξε στο τέλος Μαρτίου, δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ικανοποιητικά και δεν είναι τυχαίο ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι... στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς, η Vodafone Ελλάδος θα καταγράψει ζημίες, είτε προ είτε μετά φόρων.
Telecomnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου