Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Υψηλή πτήση... δικεφάλων!

Με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά με τον ίδιο στόχο (τη νίκη), θα παραταχθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα (19.30, Nova), στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκ. Οι δύο "Δικέφαλοι" δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή (ενδεχομένως να την πλησιάσουν κι άλλο).

Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Το σχήμα που επικράτησε 1-0 της Καβάλας αναμένεται να εμπιστευτεί και στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος. Ο 41χρονος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 με Κρέσιτς τερματοφύλακα, Σακελλαρίου και Μπουσαϊντί στα άκρα της άμυνας, Τσιρίλο και Μαλεζά στόπερ, Βιτόλο και Γκαρσία ως αμυντικά χαφ, Βιεϊρίνια δεξιά και Ελ Ζαρ αριστερά, με τον Φωτάκη να κινείται πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

ΑΕΚ: Τα καλά νέα για τον Μανόνο Χιμένεθ ήρθαν από τον Λεονάρντο, ο οποίοςξεπέρασε  πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση. Στην αποστολή για τον αγώνα στην Τούμπα συμπεριλήφθηκαν και οι Λυμπερόπουλος, Μπερνς και Μανωλάς, οι οποίοι επίσης προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Γιάχιτς, Σκόκο και Ντιόπ παραμένουν τραυματίες. Οι «εκλεκτοί» του Χιμένεθ είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.
 
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου