Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

2010: το Facebook σε αριθμούς


Οι χρήστες του Facebook ανέβασαν 2,7 εκατ. φωτογραφίες, μοιράστηκαν 1 εκατ. links και προσυπόγραψαν 7,6 εκατ. σελίδες. Κι όλα αυτά συνέβαιναν κάθε 20 λεπτά καθ' όλη τη διάρκεια του 2010!
 
Για άλλη μια φορά τα στατιστικά του δημοφιλέστερου social network είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά και αποδεικνύουν την εκρηκτική ανάπτυξη του Facebook κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.
 
Η Lady Gaga ήταν η πιο δημοφιλής celebrity στο Facebook με 24,7 εκατ. 'likes', ενώ την τριάδα συμπληρώνουν ο Eminem με 23,7 εκατ. και ο πρόεδρος Obama με 17,2 εκατ.
 
Οι αριθμοί δείχνουν επίσης και την διακύμανση στην ερωτική ζωή των χρηστών του Facebook Περίπου 43,9 εκατ. χρήστες άλλαξαν το προφίλ τους σε "single", ενώ 3 εκατ. το άλλαξαν σε "it's complicated"! Σχεδόν 28,4 εκατ. απέκτησαν σχέση, 5,9 εκατ. αρραβωνιάστηκαν και 36,7 εκατ. παντρεύτηκαν…
 
Στο μεταξύ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Facebook έλαβε ποσό ύψους $500 εκατ. μέσω ενός νέου κύκλου επενδύσεων. Συγκεκριμένα $450 εκατ. συγκέντρωσε η Goldman Sachs και $50 εκατ. η ρωσική επενδυτική εταιρεία Digital Sky Technologies. Όπως μάλιστα εκτιμά το δημοσίευμα των The New York Times, η συμφωνία χρηματοδότησης ανεβάζει την συνολική αξία του Facebook στα $50 δισ. Άγνωστο είναι πάντως πώς θα χρησιμοποιηθούν τα νέα κεφάλαια.
 
neo2.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου