Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Θέλει Σαλπιγγίδη η Εσκισεχίρ

Τον επιθετικό του ΠΑΟΚ "βλέπει" η ομάδα από τη γειτονική χώρα. Τι γράφουν οι Τούρκοι για τον ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου" και πόσες πιθανότητες δίνουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.
Ποιοι είναι οι "αντίπαλοι" του διεθνή φορ στο μεταγραφικό παζάρι.
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη φέρεται να ενδιαφέρεται η Εσκισεχίρ. Σύμφωνα με σημερινό (Πέμπτη 27/1) δημοσίευμα στην ιστοσελίδα hurriyet.com, τρεις είναι οι παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας τους.
Μεταξύ αυτών είναι και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η Εσκισεχίρ "βλέπει" τον 29χρονο Έλληνα στράικερ, τον Τζίμπι Φολ (Μόλντε), τον Ράφαελ Μούρα (Γκοιάς), με τον τελευταίο πάντως να εκτιμάται πως βρίσκεται πιο κοντά στην τούρκικη ομάδα.
"Τρία ονόματα βρίσκονται στην λίστα της Εσκισεχίρ, που σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για τους Ράφαελ Μούρα της Γκοιάς , τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ και τον Τζίμπι Φολ της Μόλντε. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ουνάλ, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές και η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή. Αυτό το οποίο έχει προκύψει είναι πως πιο κοντά είναι ο Μούρα", γράφει μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Δείτε το δημοσίευμα εδώ

olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου