Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση ΑΕΚ για Μαλεζά

Η Ένωση σχεδιάζει να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα αποκτώντας τον διεθνή κεντρικό αμυντικό του "Δικεφάλου". Σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα και τι ζητάει ο ΠΑΟΚ

Τα αμυντικά της προβλήματα επιχειρεί να λύσει η ΑΕΚ κυνηγώντας την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Πουλίδο του Αστέρα Τρίπολης, μη έχοντας άλλη επιλογή έριξε δίχτυα στον ΠΑΟΚ για τον Στέλιο Μαλεζά.
Τι ζητάει ΠΑΟΚ
Το συμβόλαιο του Μαλεζά με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2013 άρα αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την μετακίνηση του παίκτη έχει ο "Δικέφαλος" του Βορρά". Η πρόταση της ΑΕΚ περιλαμβάνει ως αντάλλαγμα τον Λεονάρντο αλλά αυτή την απέρριψε ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal" ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρότεινε στην Ένωση να καταβάλλει το ποσό των 350.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Μαλεζά και -πάντα σύμφωνα με το "sentragoal"- τον παίκτη να παραιτηθεί από τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Την απάντηση της ΑΕΚ σε αυτή την πρόταση περιμένουν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου".

olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου