Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Top model επιχείρησε να αυτοκτονήσει


Η πανέμορφη Noémie Lenoir ήταν το πρόσωπο γνωστής εταιρείας ρούχων και πασίγνωστο μοντέλο, που όμως πριν από περίπου ένα χρόνο προσπάθησε να θέσει σε τέρμα τη ζωή της.


Ήταν Μάιος του 2010 όταν η βιομηχανία της μόδας ταρασσόταν από την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας της καλλίγραμμης Noémie. Η νεαρή καλλονή βρισκόταν στο Παρίσι στο σπίτι του πρώην συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, του γνωστού ποδοσφαιριστή, Claude Makélélé, όταν κατάπιε ένα «κοκτέιλ» φαρμάκων, απ’ όπου κάλεσε έναν φίλο της στο τηλέφωνο. Μόλις κατάλαβε ότι εκείνος θα καλούσε ασθενοφόρο, έφυγε από το σπίτι και διέφυγε σε ένα κοντινό δασάκι.

Την εντόπισε αναίσθητη ένας περαστικός, ο οποίος πήγαινε βόλτα το σκύλο του και ειδοποίησε τις αρχές. Η Noémie παρέμεινε σε κώμα επί μία εβδομάδα ενώ στα μέσα ενημέρωσης φούντωναν διάφορες φήμες για το λόγο που την οδήγησαν σ’ αυτήν την τραγωδία.

«Τον περασμένο Μάιο έκανα κάτι πολύ πολύ χαζό. Ζούσα στη Νέα Υόρκη και επέστρεψα στο Παρίσι για να προσπαθήσουμε να τα βρούμε με τον πρώην σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα. Δεν ήμουν καλά, είχα πέσει σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να βρω ένα γυμναστήριο για να γυμνάζομαι και δεν είχα πώς να εκτονωθώ. Όμως τίποτε δεν πήγαινε καλά. Η σχέση μας δεν ήταν καλή και ένιωθα πολύ πληγωμένη… Και έτσι αποφάσισα να… Δε μπορώ ούτε να το πω. Είχα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη» εξομολογείται το μοντέλο.





newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου