Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Angel» η Eva Mendes



Το θρυλικό άρωμα «Angel» του Τhierry Mügler, το οποίο κυκλοφορεί από το 1922, βρήκε άξια εκπρόσωπο για να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον πλανήτη της υψηλής αρωματοποιίας.


Η 37χρονη διάσημη ηθοποιός Eva Mendes θα αντικαταστήσει τη Naomi Watts, ενώ η σχέση της με την beauty industry δεν είναι πρόσφατη, αφού στο παρελθόν η Mendes υπήρξε το πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος «Secret Obsession» του Calvin Klein.

Η καμπάνια, βέβαια, απαγορεύτηκε λόγω του άκρως αισθησιακού περιεχομένου. Αυτό δεν εμπόδισε τον Mügler στο να επιλέξει την εκρηκτική Mendes για το λανσάρισμα του αρώματος.

Η νέα καμπάνια του «Angel» αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Εκπρόσωπος της εταιρίας χαρακτήρισε τη Mendes «γοητευτική» και: «Ενώ η Naomi Watts με την αιθέρια ομορφιά της ενσάρκωνε την αγγελική όψη του αρώματος, ο Thierry Mugler επέλεξε να αναδείξει τις εκρηκτικές διαστάσεις του αρώματος με την σαγηνευτική Mendes. Η άψογη σιλουέτα της είναι σε τέλεια αρμονία με την αισθητική της κάμερας του φωτογράφου. Η Mendes μάγεψε τον Mugler με την ανεξαρτησία, την αποφασιστικότητα και το χιούμορ της.»



zougla

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου