Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Χασισοφυτεία στο χωράφι και γλάστρες με κάνναβη στο σπίτι!


 
 
Τον  «έφαγε» η… στρογγυλοποίηση!  Δεν του έφτανε η χασισοφυτεία  με τα 47 δενδρύλλια που είχε  φυτέψει στο χωράφι του, ήθελε  να έχει… στρογγυλό αριθμό  κι έτσι καλλιεργούσε άλλα τρία χασισόδεντρα και στο σπίτι του ένας 43χρονος που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την… οικολογική δραστηριότητα που βρισκόταν σε εξέλιξη στην αγροτική περιοχή Πίκρι του δήμου Ρεθύμνου και έκαναν έρευνα για να εντοπίσουν τα χασισόδεντρα. Πράγματι, ανακάλυψαν 47 δενδρύλλια ύψους ως 50 εκατοστά σε ένα χωράφι που, όπως έμαθαν, ανήκε στον 43χρονο αγρότη. Ο καλλιεργητής συνελήφθη στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε και μια γλάστρα στην οποία είχε φυτέψει άλλα τρία δενδρύλλια για να τα έχει… πρόχειρα!

Μια 22χρονη Αλβανίδα συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στην Κω, έχοντας στην βαλίτσας της πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 144 γραμμαρίων! Η αλλοδαπή, που θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι μετέφερε και ότι ένας άγνωστος στην Αθήνα της ζήτησε να μεταφέρει το πακέτο στο νησί και να το αφήσει σε ένα… κεντρικό πάρκο απ’ όπου θα το παραλάμβανε ο αποδέκτης του!
 
 
 
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου