Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς από ΠΑΟΚ

Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς που έγινε από την ΠΑΕ και εκφράστηκε από τους Τονουσίδη και Αθανασιάδη. Για το θέμα, ο Τονουσίδης υποστήριξε:
"Ετοιμάζαμε εδώ και καιρό αυτήν την ενέργεια. Μοιράσαμε μπλούζες, φόρμες, μπάλες και άλλα είδη με το λογότυπο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιάννη Αθανασιάδη στους κρατούμενους στις φυλακές. Πιστεύω ότι δώσαμε μεγάλη χαρά. Μακάρι να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά όποτε μπορούμε. Ό,τι χαρά μπορούσαμε να τους δώσουμε, τους δώσαμε. Κι εμείς ικανοποιηθήκαμε που τους είδαμε να χαμογελούν".
Τονουσίδης: «Μπράβο στους φιλάθλους»
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σάκης Τονουσίδης με δηλώσεις του στον Sport 103 FM υποστήριξε πως όλα κύλησαν ομαλά στο ματς με την Τότεναμ, εκτός από 2-3 μεμονωμένα περιστατικά.
Για το οργανωτικό του αγώνα με την Τότεναμ είπε:
"Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και όλα πήγαν καλά πέρα από 2-3 μεμονωμένα περιστατικά και αναφέρομαι σε 2-3 πυρσούς και κροτίδες. Η πλειοψηφία των φιλάθλων, όμως, έδειξε έντονη δυσφορία και αυτό ήταν καλό. Ο παρατηρητής το έγραψε. Στο επόμενο ματς και ειδικά στην Ευρώπη δεν πρέπει να ανάψουν πυρσοί. Οι Άγγλοι, πάντως, μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και για τον τρόπο που χειριστήκαμε την κατάσταση. Μας υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία στην Αγγλία. Είχαν να το λένε, πάντως, γι' αυτό που έζησαν οι οπαδοί και οι άνθρωποι της Τότεναμ. Αλλά και η ΟΥΕΦΑ είναι ευχαριστημένη από την προσπάθεια που κάνουμε. Αν δεν υπήρχαν και οι κροτίδες όλα θα ήταν άψογα. Για ένα παιχνίδι sold out, με τέτοιο παλμό και πάθος, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Οι φίλαθλοί μας πήραν τα άριστα. Ένα - δύο γεγονότα δεν χαλάνε τη συνολική εικόνα".
Ήταν η καλύτερη παράσταση του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια;
"Υπήρξαν και ματς χωρίς ούτε μια κροτίδα και ούτε έναν πυρσό. Πήγαμε όμως πολύ καλά και με την Τότεναμ. Οι Άγγλοι φοβόντουσαν πριν από τη έναρξη του αγώνα μήπως γίνει κάτι αρνητικό. Για αυτό και μας έδωσαν τελικά πολλά συγχαρητήρια, επειδή δεν έγινε τίποτα! Στα επίσημα ήρθαν 38 άτομα. Εκεί είχαμε ακόμη και περισσότερους σεκιούριτι από τους Άγγλους. Στη θύρα 8 βρέθηκαν 238 οπαδοί τους. Υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία, αλλά στο Λονδίνο η αστυνομία είναι πολύ αυστηρή. Εκεί σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το γήπεδο απαγορεύεται το αλκοόλ, μέσα στο γήπεδο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και όποιος ανάψει πυρσό συλλαμβάνεται".
Για ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα τουρνικέ στην Τούμπα ο Σάκης Τονουσίδης είπε:
"Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη, αλλά έγινε μία διακοπή ρεύματος και είχαμε ένα πρόβλημα για 10 λεπτά. Πάντως στο γήπεδο δεν είχαμε αυτή τη φορά ούτε λέιζερ, ούτε μπουκάλια ούτε άλλα άσχημα πράγματα... Τώρα πρέπει να δείξει ο κόσμος μεγάλη προσοχή και στην Ελλάδα".
Ο Τονουσίδης ρωτήθηκε για τα 500 εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και είπε:
"Είναι σίγουρο ότι θα διατεθούν και τα 500 εισιτήρια στους οπαδούς μας, αλλά πρέπει να υπάρχει από όλους μεγάλη προσοχή. Δεν πρόκειται για οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ήταν συνεργάσιμος και η αστυνομία έδωσε το ΟΚ, εμείς πήραμε αυτά που μπορούσαμε...".

Ο Σάκης Τονουσίδης μαζί με τον Γιάννη Αθανασιάδη επισκέφθηκαν χθες το πρωί τις φυλακές Διαβατών και μοίρασαν αρκετά δώρα στους κρατούμενους που είναι ΠΑΟΚτσήδες.

difernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου