Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τζέσυ Παπουτσή: Ο όγκος και το ταξίδι στη Σκωτία


Τζέσυ Παπουτσή: Ο όγκος και το ταξίδι στη Σκωτία
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso η Τζέση Παπουτσή εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε
άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο.
Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ανάλογες επεμβάσεις.

Ανέβηκε τον Γολγοθά της, χωρίς όμως ούτε λεπτό να το βάλει κάτω. Η τόσο αγαπητή στον κόσμο πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, αντιμετώπισε με σθένος το πρόβλημά της.
Η Τζέση Παπουτσή πέρασε ώρες γεμάτες αγωνία μέχρι να μάθει την αλήθεια. Δεκατέσσερις ημέρες ήταν σε απίστευτη ένταση. Τόσο κράτησε το μαρτύριό της. Η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ψηλάφισε τον όγκο στο κεφάλι της. Την επόμενη ημέρα ζήτησε τη γνώμη γιατρού και αμέσως ξεκίνησε τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν μηνιγγίωμα. Πρόκειται για όγκο του νευρικού συστήματος, που αναπτύσσεται από τις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

  Ευτυχώς, το μηνιγγίωμα ήταν καλοήθες. Δύο εβδομάδες έμεινε η Τζέση στο νοσοκομείο της Σκωτίας και όλα πήγαν καταπληκτικά, όπως ακριβώς της είχε πει ο θεράπων ιατρός της. Τώρα, η Τζέση είναι καλύτερα από ποτέ και ανυπομονεί να ξαναβγεί στη σκηνή για να έχει και πάλι αυτή τη ζεστή επαφή με τον κόσμο, που χρόνια τώρα την κρατάει στην πρώτη θέση. Κι εκείνο που κάνει μετά την περιπέτειά της είναι να λέει σε όλους, γνωστούς και άγνωστους, ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.


Πηγη:
blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου