Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Παραίτηση Πολύδωρα" για τον διορισμό, ζητούν στο Facebook

Σάλος έχει προκληθεί στη διασημότερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης περί διορισμού... από το παράθυρο της κόρης του τέως προέδρου της Βουλής Β. Πολύδωρα στο γραφείο του.


"Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα" είναι το όνομα του νέου γκρουπ, ενώ πληθώρα σχολίων κατακλύζουν τη σελίδα, που έχει ήδη περισσότερα από 4.500 μέλη.

"Αν είναι τόσο άξια η κορούλα του γιατί δεν πάει στον ιδιωτικό τομέα, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά, να βρει δουλίτσα; Ή έστω να δώσει σε κανέναν διαγωνισμό ΑΣΕΠ;" αναρωτιέται ένας από τους χιλιάδες φίλους της σελίδας.

Ένας άλλος σχολιάζει με μαντινάδα: "Γεια σου, βρε Πολύδωρα, είσαι παλικάρι, τους νέους έξω που πεινάν, τους έγραψες και πάλι. Διόρισες την κόρη σου, να παίρνει τα λεφτά της, λες και δεν υπήρχανε παιδιά να κάνουν τη δουλειά της".

"Ο άνθρωπος διόρισε 12 χιλιάδες αγροφύλακες, που ο μεγαλύτερος ήταν 54 ετών και δεν είχαν αντικείμενο εργασίας" αναφέρει άλλος χρήστης.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σελίδας "μοναδικός σκοπός είναι να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στη Βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο".



Reuters: "Σκάνδαλο στη χρεωμένη Ελλάδα"

Η είδηση δεν έμεινε ασχολίαστη και από το Reuters, το οποίο μιλά για "σκάνδαλο στη χρεωμένη Ελλάδα" και επισημαίνει ότι η αποκάλυψη για τον διορισμό της κόρης του Βύρωνα Πολύδωρα ήρθε την ώρα που τα στοιχεία για την ανεργία δείχνουν ότι το 55% των νέων δεν έχει δουλειά.

Το πρακτορείο παραθέτει τις συχνές καταγγελίες από εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ότι "τα γραφεία του Δημοσίου είναι γεμάτα με αργόσχολους υπαλλήλους που διορίζονται με αντάλλαγμα ψήφους και προστατεύονται συνταγματικά από την απόλυση".

Αναφερόμενο στον κ. Πολύδωρα, τον περιγράφει ως έναν "πληθωρικό πολιτικό που συνηθίζει να επικαλείται φράσεις αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων", ενώ σχολιάζεται επίσης και το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός έσπευσε να υπερασπιστεί τις ενέργειές του, λέγοντας ότι είχε κάθε δικαίωμα να διορίσει την κόρη του.

Όπως αναφέρουν "Τα Νέα", σμε πληροφορίες από το περιβάλλον του βουλευτή αναφερόταν πως με τον διορισμό της κόρης του καλύφθηκε μόνον μία από τις έξι θέσεις μετακλητών υπαλλήλων οι οποίες προβλέπονται. Ο κ. Πολύδωρας φέρεται μάλιστα να επικαλείται και τα αυξημένα προσόντα που διαθέτει η κόρη του, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία κίνηση για παραίτησή της από τη θέση.

Πηγη:
nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου