Ο αστακός είναι από τα πιο ακριβά και περιζήτητα εδέσματα. Πολλοί όμως προβληματίζονται να το απολαύσουν επειδή είχαν την ατυχία να τον δουν λίγο νωρίτερα να αρπάζεται από τη γυάλα του εστιατορίου για να καταλήξει ζωντανός στην κατσαρόλα.
Το σωστό μάρκετινγκ των εστιατορίων για να καλύψει τη δυσφορία των ευαίσθητων πελατών προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.
Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» διαφημίζεται μια νέα συσκευή σχετικά με την ανώδυνη θανάτωση του αστακού και κάθε άλλου συγγενικού είδους, όπως των καβουριών και των καραβίδων...
Η νέα συσκευή, με την ονομασία Crustastun, θανατώνει τους αστακούς, τα καβούρια και τα άλλα εδώδιμα μαλακόστρακα σχεδόν αστραπιαία με ηλεκτροπληξία, με μια και μοναδική εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος έντασης 1,5 αμπέρ.
Η νέα τεχνολογία, που προβάλλεται ως η πιο ευσπλαχνική μέθοδος εξόντωσης θαλασσινών, επιδείχτηκε στο Κέντρο Διατροφικών Καινοτομιών στο Λονδίνο.
Το σωστό μάρκετινγκ των εστιατορίων για να καλύψει τη δυσφορία των ευαίσθητων πελατών προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.
Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» διαφημίζεται μια νέα συσκευή σχετικά με την ανώδυνη θανάτωση του αστακού και κάθε άλλου συγγενικού είδους, όπως των καβουριών και των καραβίδων...
Η νέα συσκευή, με την ονομασία Crustastun, θανατώνει τους αστακούς, τα καβούρια και τα άλλα εδώδιμα μαλακόστρακα σχεδόν αστραπιαία με ηλεκτροπληξία, με μια και μοναδική εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος έντασης 1,5 αμπέρ.
Η νέα τεχνολογία, που προβάλλεται ως η πιο ευσπλαχνική μέθοδος εξόντωσης θαλασσινών, επιδείχτηκε στο Κέντρο Διατροφικών Καινοτομιών στο Λονδίνο.
protothema
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου