Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η Τζένη Θεωνά στη θέση της Ζέτας Μακρυπουλια?

Η Τζένη Θεωνά στη θέση της Ζέτας; Αν πιστεύετε ότι το project Dancing with the stars 2 έχει «παγώσει», γελιέστε! Όχι μόνο είναι το μόνο show που έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» από το κανάλι του
Αμαρουσίου για το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά ήδη οι πρώτες συσκέψεις όπως και οι πρώτες… σκέψεις για αλλαγές, έχουν αρχίσει.
Και οι αλλαγές ξεκινούν από την παρουσιάστρια.
Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια κρίθηκε από τα στελέχη του σταθμού άψογη ως προς την παρουσία της στο παιχνίδι την περασμένη χρονιά, μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί η ηθοποιός και ήδη συζητά και η οποία ενδεχομένως δεν της επιτρέψει την συμμετοχή της στο επόμενο Dancing, κάνει τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να αναζητούν εναλλακτική λύση.
Κι αυτή είναι η Τζένη Θεωνά, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί επαγγελματικό «στόχο» του καναλιού τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Γιάννης Λάτσιος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της νεαρής ηθοποιού, που άλλωστε θυμίζει κάτι από… Ζέτα και οι υπεύθυνοι της παραγωγής του show, έχουν ήδη αρχίσει επαφές μαζί της ώστε να την έχουν από… κοντά στην περίπτωση που η Ζέτα Μακρυπούλια αποδεχτεί την άλλη πρόταση που συζητά.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προσέγγισε την Τζένη Θεωνά με πρόταση-«πακέτο» για το Dancing with the stars, που περιλαμβάνει από ρόλο παρουσιάστριας, μέχρι και ρόλο παίκτριας στην περίπτωση που τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια παραμείνει στο show.

newsday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου