Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Skyline

Aπό τις 16 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Skyline, παράξενα φώτα εμφανίζονται στην πόλη του Λος Άντζελες, κάνοντας τους ανθρώπους να βγουν έξω από τα σπίτια τους,
όπως οι σκώροι στη φωτιά. Μόλις όμως βγαίνουν έξω, μια τρομακτική εξωγήινη δύναμη τους «καταπίνει», εξαφανίζοντας το ανθρώπινο γένος από το πρόσωπο της γης. Είναι θέμα ωρών πριν χαθούν όλοι.

Το ταξίδι του Τζάροντ (Έρικ Μπαλφούρ, The Texas Chainsaw Massacre) και της Ιλέιν (Σκότι Τόμσον, Star Trek) στη Νότια Καλιφόρνια υποτίθεται ότι θα ήταν μία απλή απόδραση του Σαββατοκύριακου, με σκοπό να επισκεφθούν τον καλύτερο φίλο του Τζάροντ, τον Τέρι (Ντόναλντ Φέσον, τηλεοπτική σειρά Scrubs), και την κοπέλα του, Κάντις (Μπρίτανι Ντάνιελ, Club Dredd), για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Αλλά όλα θα αλλάξουν, όταν στον ουρανό φανεί ένα εκτυφλωτικό φως που έρχεται από άγνωστη πηγή, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο ήλιος «ανατέλλει» δύο ώρες νωρίτερα. Οι πρωταγωνιστές κοιτούν με τρόμο από τα παράθυρα του ρετιρέ του Τέρι τεράστια διαστημόπλοια να έχουν γεμίσει τον ορίζοντα του Λος Άντζελες, να τραβούν και να "καταπίνουν" τους κατοίκους της πόλης.

Τώρα, θα πρέπει να θέσουν σε λειτουργία το ένστικτο επιβίωσης τους, για να μην πέσουν στα χέρια των χιλιάδων εξωγήινων πλασμάτων που έχουν κατακλύσει την πόλη και ψάχνουν για ανθρώπους. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να νικήσει τους εξωγήινους εισβολείς. Στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Skyline, το τέλος του κόσμου έχει έρθει... και είναι ακριβώς έξω από το παράθυρό σας!

Η IM GLOBAL παρουσιάζει μια ταινία των ΑΔΕΡΦΩΝ STRAUSE

ΕΡΙΚ ΜΠΑΛΦΟΥΡ (Τζάροντ)
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΦΕΣΟΝ (Τέρι)
ΣΚΟΤΙ ΤΟΜΣΟΝ (Ιλέιν)
ΜΠΡΙΤΑΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛ (Κάντις)
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΖΑΓΙΑΣ (Όλιβερ)


Σκηνοθεσία ΚΟΛΙΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΣΤΡΑΟΥΣ
Σενάριο ΤΖΟΣΟΥΑ ΚΟΡΝΤΕΣ & ΛΙΑΜ Ο’ ΝΤΟΝΕΛ
Παραγωγή ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΤΖΕΪΜΣ ΑΝΤΕΡΣΕΝ, ΛΙΑΜ Ο’ ΝΤΟΝΕΛ
Εκτέλεση Παραγωγής ΡΑΪΑΝ ΚΑΒΑΝΟ, ΜΠΡΕΤ ΡΑΤΝΕΡ, ΤΑΚΕΡ ΤΟΥΛΕΪ,
ΜΠΡΑΪΑΝ ΤΑΪΛΕΡ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΑΒΑΝΟ-ΤΖΟΟΥΝΣ
Φωτογραφία ΜΑΪΚΛ ΓΟΥΟΤΣΟΝ
Μοντάζ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΟΥΕΪΜΑΝ ΧΑΡΙΣ
Υπέυθυνος Οπτικών Εφέ ΤΙΜ ΜΠΕΡΚ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση ΝΤΡΟΥ ΝΤΑΛΤΟΝ
Κοστούμια ΜΠΟΜΠΙ ΜΑΝΙΞ
Μουσική ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΡΓΚΕΣΟΝ
Διάρκεια 93’
Πρώτη Προβολή 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Διανομή
VILLAGE 

newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου