Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αρης-Πανιώνιος 0-2

16ο λεπτό: Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε ο Άρης. Ο Νέτο έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι για να αναγκάσει τον Μάχο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

19ο λεπτό ΓΚΟΛ 0-1 Μήτρογλου : Στην  πρώτη του οργανωμένη επίθεση ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ο Γιόνσον έβγαλε τη σέντρα, ο Οριόλ έκανε ολέθριο λάθος, έχασε την μπάλα κι ο Μήτρογλου που καιροφυλακτούσε την έστειλε στα δίχτυα.
28ο λεπτό: Ο Χαβίτο εκτέλεσε κόρνερ, ο Λαζαρίδης έπιασε και πάλι την κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάχο.
37ο λεπτό: Ο Οριόλ βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Μάχο, στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Τσότσαλιτς.   
43ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει! Ο Νέτο έβγαλε τον Τσέζαρεκ μόνο απέναντι στον Μάχο, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου κατάφερε να διώξει με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Τόχα που με κεφαλιά σημάδεψει την άδεια εστία, αλλά ο Λάτκα ήρθε ως απο μηχανής θεός για να αποτρέψει το 1-1 για την ομάδα του.
51ο λεπτό: Η πρ'ωτη αξιόλογη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου ανήκει στον Άρη. Ο Νέτο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά , ο Τσέζαρεκ από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
54ο λεπτό: Σέντρα του Κατίδη και πάλι από δεξιά , ο Κασναφέρης μπήκε σφήνα στους αμυντικούς του Πανιωνίου αλλά η προβολή του δεν ανησύχησε τον Μάχο.
64ο λεπτό: Σουτ του Τόχα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής , ο Μάχο έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
68ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Πανιώνιο μετά από πολύ ώρα . Δυνατό συρτό σουτ του Ριέρα έξω από την περιοχή του Σηφάκη η μπάλα κύλησε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κρητικού πορτιέρο.
74ο λεπτό:Ξαφνική αντεπίθεση του πανιωνίου από δεξιά , ο Γουνδουλάκης έβγαλε σέντρα σουτ που υποχρέωσε τον Σηφάκη σε δύσκολη απόκρουση.
84ο λεπτό: Φάουλ του Νέτο έξω από την μεγάλη περιοχή , ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
89ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή , ο Μάχο έδιωξε και πάλι δύσκολα
91ο λεπτό ΓΚΟΛ 0-2 Μήτρογλου: Εκπληκτική προσπάθεια του Κώστα Μήτρογλου από δεξιά , ο διεθνής φορ "αδειάζει" το Νέτο και με εντυπωσιακό σούτ "εκτελεί" τον Σηφάκη σημειώνοντας το δεύτερο πρποσωπικό του γκόλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.ΜΑΝΤΑΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Δ.ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ, Χ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ

Συνθέσεις

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Λοθάνο Οριόλ, Περέιρα Μίτσελ, Νταρσί Νέτο, Γιώργος Κατίδης (67' Χρήστος Αραβίδης ), Χουάν Κάρλος Τόχα (80' Αλβάρο Πορτίγια), Ρικάρντο Φατί, Κώστας Καζναφέρης (58' Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις), Νίκος Λαζαρίδης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Φρανσίσκο Χαβίτο

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Σουλεϊμόν Ομο, Γιάννης Κοντοές, Μάρκους Γιόνσον, Μάρτιν Λάτκα, Έντιν Τσότσαλιτς (80' Δημήτρης Αναστασόπουλος), Μπενάρ Κουμορτζί (57' Φανούρης Γουνδουλάκης ), Δημήτρης Σιόβας, Σίτο Ριέρα, Κώστας Μήτρογλου, Μπόσκο Μπάλαμπαν (63' Ανδρέας Σάμαρης)

contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου