Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

130.000.000 δολάρια κόστισε το διαζύγιο πάμπλουτης Αθηναίας

130.000.000 δολάρια κόστισε το διαζύγιο πάμπλουτης Αθηναίας

Ένας έρωτας, ένας γάμος, δυο εφοπλιστικές οικογένειες, συμφωνίες, δώρα, καράβια, πλούτος, και τέλος ένα διαζύγιο που ανατρέπει την όποια ιδεατή εικόνα θα μπορούσε να έχει κανείς για την άνετη γεμάτη πλούτο ζωή ενός ζευγαριού…

130.000.000 δολάρια κόστισε το διαζύγιο του Γιάννη Φράγκου και της Κλέλιας Χατζηιωάννου. Μια διαμάχη ανάμεσα σε δύο οικογένειες που κράτησε 17 ολόκληρα χρόνια και έληξε τελικά με εξωδικαστικό συμβιβασμό, καθώς απεσύρθησαν οι αγωγές και οι μηνύσεις.


Ο Γιάννης Φράγκος και η Κλέλια Χατζηιωάννου ένωσαν τις ζωές τους δίνοντας όρκους πίστης, αφοσίωσης και αγάπης. Η πορεία έδειξε ότι τα ροδοπέταλα και ο μεγάλος έρωτας δεν κράτησε για πολύ. Με τα σύννεφα στον γάμο και τη λήξη του, ήρθε και η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερό καθώς υπήρχαν …ανοιχτοί λογαριασμοί.


Ο Λουκάς Χατζηιωάννου έδωσε στον γαμπρό του 49 εκατομμύρια δολάρια, για να δραστηριοποιηθεί στη ναυτιλία και να εξασφαλίσει στην κόρη του όσα ο ίδιος και η οικογένεια της πρόσφεραν στο παρελθόν. Τα χρήματα αυτά όπως υποστήριζε ο πεθερός δόθηκαν ως δανεικά και θα επιστρέφονταν με τόκο.


Ο γαμπρός πάλι υποστήριζε ότι δόθηκαν ως δώρα. Δώρα γενεθλίων, γιορτής, επετείων γάμου κ.ο.κ και ότι ο πεθερός του τα ζητάει πίσω για λόγους εκδίκησης. Δεκαεπτά χρόνια δικαστικής διαμάχης που τα είχε όλα και την απόφαση ότι ο κ. Φράγκος θα πρέπει να επιστρέψει 130 εκατομμύρια δολάρια.


Οι τρικυμίες φαίνεται πως ησύχασαν και τώρα μετά και την απόσυρση των εκατέρωθεν μηνύσεων και προφανώς της καταβολής μεγάλου μέρους του ποσού αυτού, ο καθένας τραβάει το δρόμο του και δεν τους ενώνουν ούτε καν οι δικαστικές αίθουσες. Πολύ μπλα μπλα  
 
gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου