Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό, δύο μήνες στον Μητρόπουλο


Μία στον Ολυμπιακό, δύο μήνες στον «Μητρό»!
Εκτεταμένα θεωρήθηκαν τα επεισόδια στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και έτσι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (συν 140.000 ευρώ), την οποία θα εκτίσει κόντρα στον Εργοτέλη! Δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον Τάσο Μητρόπουλο!

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και πάνω σε αυτήν την λογική επιβλήθηκε η τιμωρία αυτή. Έτσι οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας θα υποχρεωθούν να παίξουν δίχως κόσμο στο ματς με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα του επιβλήθηκε πρόστιμο 140 χιλ. ευρώ. Όσον αφορά στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Τάσο Μητρόπουλο του απαγορεύτηκε η είσοδος από τα γήπεδα για δύο μήνες. Ίδια ποινή επεβλήθη και στον μασέρ της ομάδας, Παναγιώτη Μαρινάκη.

Το περίμεναν...
Όπως είχε γράψει προ ημερών το gazzetta.gr στον Ολυμπιακό υπήρχε σιγουριά για μία αγωνιστική. Οι άνθρωποι των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας θεωρούσαν πως αυτό θα ήταν το ύψος της ποινής και έτσι όπως είναι λογικό ανακουφίστηκαν. Και αυτό διότι θα μπορούν ν' αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ με τον κόσμο τους στο πλευρό τους.

gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου