Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μπουτάρης υπέρ των gay γάμων

Μπουτάρης υπέρ των gay γάμων «Χτύπημα» στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης έδωσε με τις δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο
της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος δηλώνει ότι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπέρ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη!
Με υπογλώσσια τον βλέπουμε τον Μητροπολίτη Άνθιμο!

newsday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου