Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Στην Τούμπα θέλω άνδρες»


«Στην Τούμπα θέλω άνδρες»
Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι όλη η χρονιά για την Ένωση και ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να δώσει το σύνθημα της πρόκρισης. Ατομικό πρόγραμμα ο Γεωργέας
και δύσκολα θα προλάβει, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν Λαγός και Γκέντσογλου.
 Όση ποιότητα και να έχεις ως ομάδα και όση τεχνική, αν παίξεις σαν τον Tρύφωνα Σαμαρά στο... Wipe Out δεν έχεις τύχη στην Τούμπα!
Ο Ισπανός τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Καβάλας, μίλησε στους παίκτες του για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Κερδίσατε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος στη συνέχεια… ταρακούνησε για τα καλά τους παίκτες του.

«Το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ξέρετε τι σημαίνει για την ΑΕΚ. Ξέρετε καλά τι σημαίνει η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στον τελικό», τόνισε και συνέχισε:

«Είστε επαγγελματίες παίκτες, ξέρετε καλά τι χρειάζεται αυτό το παιχνίδι. Αυτό το ματς θέλει παίκτες μαχητές, παίκτες άντρες. Όποιος δεν αντέχει τον τσαμπουκά σε αυτό το ματς να μου το πει να μην έρθει», είπε σε αυστηρό τόνο ο Ισπανός και κατέληξε:

«Θέλω να παίξετε αυτό που ξέρετε, το ποδόσφαιρο που ξέρετε να παίζεται. Μόνο έτσι θα προκριθούμε στον τελικό. Αυτό θέλουμε όλοι μας και αυτό πρέπει να κάνουμε στην Θεσσαλονίκη»…

Ατομικό ο Γεωργέας

Στα αγωνισιτκά, ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Λαγός και Γκέντσογλου, που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Καβάλα, ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γεωργέας, Ιντζόγλου και Νικόλτσης. Όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Καβάλα, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00. Πριν από την έναρξή της, στις 11.15, ο Μανουέλ Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

* Στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ηρακλή θα εκτίσει ο Κώστας Μανωλάς την τιμωρία του των δύο αγωνιστικών.


gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου