Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Εκκενώθηκε το Ιβανώφειο για να συνεχιστεί το Ηρακλής-Άρης

Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη στο Ιβανώφειο διεκόπη 1 λεπτό πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου,
έπειτα από επεισόδια των οπαδών του Ηρακλή με δυνάμεις της αστυνομίας. Την εκκένωση του γηπέδου ζήτησαν οι διαιτητές της αναμέτρησης και αυτό έγινε έπειτα από περίπου μία ώρα.
 

Από την αρχή του αγώνα οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν λογομαχία με τους επίσημους του Άρη (μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Δαμιανίδης), οι οποίοι κάθονταν πίσω από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Όσο περνούσε η ώρα η λογομαχία γίνονταν όλο και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να επιστρατευθούν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις από αυτές που ήδη ήταν στο κλειστό.
Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε και… η μάχη. Καρέκλες και αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν προς την πλευρά των ΜΑΤ, ενώ κάποιος άνοιξε και έναν πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. 
Οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας και αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σκορ μέχρι την ώρα της διακοπής ήταν 14-9 υπέρ του «Γηραιού».

Το γήπεδο μετά από μία ώρα εκκενώθηκε (οι άνθρωποι του Άρη αντέδρασαν, καθώς το γήπεδο θα έπρεπε να αδειάσει σύμφωνα με τους κανονισμούς μέσα σε μισή ώρα) και το παιχνίδι συνεχίστηκε.
enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου